Posts

Showing posts from February 6, 2017

x tau la perasaan apa ni..

Image
hari jumaat ni..
kami bakal sambung belajar secara rasminya
sebelum ni kami gerak sendiri2 dulu..
suami menulis dahulu dan berjumpa sv..
walaupun x reg lagi..dia memang rajin lain macam sikit hahah

so..hurmmm
sampai x perasaan saya pada korang ni?
saya menulis ni dengan penuh perasaan..
korang dapat rasa tak apa yang saya rasa..?

sebenarnya saya terkejut
saya baru je register .. dan register tu untuk kemasukkan bulan 9..
dan memang kami dah plan..
biar suami start belajar dulu, saya kemudian
kami memang x mau grad sama2 hahaha

salah satu sebab adalah komitment..
sebab sem satu ada class so nak x nak kami kene berulang dari lipis ke kampus
anak? haaa tu laaa si fateh tu sekolah
so rancangnya biar dia amek kelas dlu..saya masuk next sem.
tapiiiii lepas seminggu reg terus dapat offer leter


mama kekuatan ku
mahu x terbalik rumah ni wehhhh
nak kene set balik minda ni..
nak kene kumpul balik mood semangat
maybe dekan nak kami cepat habis belajar
suami tu sampai setahun menunggu baru boleh m…